ˣ

O podjetju

Pravni nastanek podjetja sega v leto 2007. Podjetje nadaljuje in razširja program tako podjetja Šepič d.o.o., kot družine Šepič od leta 1971 naprej, katerega je tudi lastnica.

V letu 1978 pride do nove pomembne odločitve, ki je še danes prepoznani del podjetja in sicer nakupu stroja za razrez poliuretanske pene s tem pa tudi prelomno točko v izoblikovanju-preoblikovanju dejavnosti.
 
Osnova podjetja je program razreza PU pen. Iz enostavnih izdelkov, ki so se uporabljala kot polnila v pohištveni industriji; izdelava sedežnih garnitur in stolic; smo skozi zgodovino v našem teamu izoblikovali procese od stopnje razreza PU pene do nivoja 3D razreza z uporabo robotskih celic.

Začetki izdelave zadnjih sedežev (PU polnil) za avtomobilsko industrijo sežejo v leto 1997. Prevzeli smo program izdelave zadnjih sedežev VW Polo. Od takrat naprej smo izdelovali zadnje sedeže za VW in Porsche, ter Fiat. Pri programu žic pa se pridružita še kupca Daimler in Audi.

Podjetje se uveljavlja kot nišni dobavitelj v avto industriji, in sicer na področju malih komponent za sedežne prevleke, ter v oblikovanju in izsekovanju materialov (netkanega tekstila-tehnični fleksibilni materiali, PU pene in tehnične pene) v interjerju avtomobila.
 
  
  
 
Znanja, ki smo jih pridobili na projektih so bila osnova za specializacijo podjetja v avtomobilski industriji in danes predstavljajo temelj za upravljanje podjetja in tehnična znanja na področju » fleksibilnih materialov«, kot enega izmed stebrov poslovanja podjetja.

Drugi steber podjetja »proizvodnja žic« je nastal leta 2002 iz potrebe oz. problemov takratnega parterja družine Šepič, ki je zaznamoval našo poslovno pot v avto-industriji. Sodelovanje se je končalo z razpadom skupine in s tem tudi podjetja Šepič d.o.o.
Odgovor na omenjeno situacijo je bila ustanovitev podjetja Patis d.o.o., ki je v danem trenutku prevzelo del programov (med njimi je bil glavni program žic) in tudi prevzem dela zaposlenih.

V novem podjetju smo zaposlili »glavni kader« iz vseh bistvenih področjih (tehnično znanje; obvladovanje glavnih proizvodnih procesov v proizvodnji; sistema kakovosti in komerciale).

Danes lahko s ponosom ugotovimo, da smo uspeli ohraniti in povečati poslovanje na določenih področjih avto-industrije (novi kupci, novi artikli).
  
  

Video
predstavitev

 

  
  
  

    
V programu »proizvodnja žic« proizvajamo žice namenjene vpenjanju sedežnih prevlek na ogrodje sedeža. (penastega polnila). Smo ozko specializirani za omenjeni program jeklenih žic debeline od 1,25 mm do 3,00 mm. Z razvojem procesa in stalnimi izboljšavami; ter razvojem lastnega »know how-a« dosegamo lepe rezultate in pridobivamo nove kupce na ciljnih trgih.

Uspeh in razvoj podjetja kažeta da, spoštujemo prave vrednote in načela. Vsi zaposleni se trudimo biti pošteni in verodostojni.
Držimo se moralnih norm in veljavnih pravnih načel.

Kultura etičnega vedenja utrjuje odnose s kupci, zaposlenimi in dobavitelji, saj s spoštovanjem teh načel utrjujemo dobro ime podjetja in s tem izpolnjujemo pričakovanja vseh nas. Sprejete vrednote in etična načela razumemo kot pošteno, spoštljivo in odgovorno ravnanje do drugih.

Taka načela in vrednote nam omogočajo, da pridobimo in obdržimo le najboljše zaposlene, in da so le ti, kupci in dobavitelji zadovoljni.

Le dosledno spoštovanje vrednot in načel, ter upoštevanja vrednot kot so, spoštovanje človekovih pravic, spoštovanje integritete in osebnosti posameznika, preprečevanje diskriminacije, družbeno in okoljsko odgovornostjo, prepoved otroškega dela, ter varstvo mladih delavcev, zlorabe položaja, pripomoreta k nadaljnjem razvoju podjetja.
Skladno delovanje s poslanstvom in politiko podjetja je temelj pri doseganju ciljev.

Vodstvo podjetja skrbi tudi za družbene, športne dejavnosti zaposlenih, npr.z nabavo koles, izleti. Podpira gasilska društva v okolici.
 


Zakaj sodelovati z nami

 

INOVATIVNE IDEJE

Z razvojem in stalnimi
izboljšavami ter razvojem lastnega
»know how-a« vpeljujemo
mnoge inovativne ideje.

 

OKOLJU PRIJAZNI

Trudimo se zagotavljati
prijetno okolje,
ter sožitje med zaposlenimi,
sosedi in okolico.

 

EKIPA STROKOVNJAKOV

V podjetju se zavedamo pomena
nenehnega izboljševanja,
zato zaposlene
izobražujemo tako eksterno kot interno.

 

CERTIFIKATI

S sistemskim delom na področju
zagotavljanja kakovosti,
imamo pridobljene certifikate sistema
kakovosti tudi v skladu
z avtomobilsko industrijo.

 

 

Potrebujete dodatne informacije?


Pošlji

Partnerji

Vse pravice pridržane © Patis d.o.o. 2021, izdelava MMStudio
zapri Na spletnih straneh patis-sepic.si uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja
spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli
nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah.